Wat wil je voor Kerstmis 2012?

Kerstmis is een tijd van geven, familie en liefde. Er zijn veel dingen die we allemaal willen voor de kerst, sommige zijn geestelijk en sommige zijn materiaal. Dit jaar zou ik graag de wereld zien veranderen en om te zien de wereld een betere plek.
De wereld is in rep en roer vandaag met protesten tegen bedrijven raken van de straten over de hele wereld, het geweld losbarst in een groot aantal verschillende landen en stress en pijn schijnbaar overal om ons heen. De economie is een grote zorg voor veel en meer dan 9% van de mensen in de VS zijn werkloos, dus het is moeilijk om te zien waar de Vreugde van Kerstmis kan afkomstig zijn van een heleboel mensen.
Alles wat ik kan wensen is dat mijn dierbaren zijn veilig en gelukkig, en dat iedereen die in twist of is zorgwekkend ziet hun toekomst krijgen veel helderder als de kerstsfeer hopelijk brengt een aantrekkende economie en een minder stressvolle wereld.
Cadeaus zal nooit vervangen geluk of gezondheid, maar ze gaan een lange weg te brengen van vreugde aan anderen. Hier zijn de dingen die zouden me het meest plezier moeten ze toevallig te verschijnen onder mijn kerstboom.

Kerstmis in de Filippijnen: Traditionele Filippijnse gerechten op kerstavond
Kerstman Land Indiana
Grote Kaarten
Kous van Kerstmis Hangers en houders
Tasha Tudor kerst Boek
Alle Dingen Kerstmis – De oorsprong van de kerstboom en Evergreen Arrangementen
Pasen Indoor Games
Kerst Garland Geschiedenis
12 Populaire Kersttradities – Speciale Kersttradities om Christus ‘geboorte te vieren en The Holiday Season
Kerst Evenementen in Tokio
Kerst Shopping Boeken

Leave a Reply